Account
Over ons
Contact
Vragen? 071 - 302 04 44
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, zelfde dag verzonden

CG producten

De producten van WECOLOUR zijn zo puur en mild mogelijk maar toch zijn ze helaas (nog) niet allemaal approved CG-producten. CG-producten wil zeggen Curly Girl approved volgens de methode van Lorraine Massey. Bij WECOLOUR vind je steeds meer Curly Girl approved producten.

Dit zijn vaak onze nieuwste producten en in sommige gevallen hebben we de formule van bestaande producten aan laten passen om helemaal aan de Curly Girl ingrediëntenlijsten te voldoen. Wij gebruiken de site isitcg.com om te checken of ingrediënten aan alle Curly Girl voorwaarden voldoen. 

WECOLOUR haarverf en Curly Girl

Ook Curly Girls willen hun haar wel eens verven! De meeste haarverf bevat veel agressieve ingrediënten die je krullen geen goed doen en daarom wordt de meeste haarverf afgeraden zoals je wel zult begrijpen. WECOLOUR is verf die zoveel zachter is voor je haar dan reguliere verf voor thuis. WECOLOUR is zo puur mogelijk en bevat dan ook geen ammoniak, siliconen, resorcinol en sulfaten. Verschillende bloggende Curlies hebben hun haar dan ook al geverfd met WECOLOUR, kijk eens bij de blogs van Tante Truus en Kiki’s Kloset bijvoorbeeld. Zij waren verrast door de goede resultaten van WECOLOUR haarverf.

Curly Girls gaven zelf aan hun haar te verven op het moment dat ze hun haar toch moesten gaan wassen. Je brengt de verf aan op je droge haar, gewoon helemaal volgens de gebruiksaanwijzing die bij de verf zit. Voor extra verzorging en om verandering van je haarstructuur helemaal te voorkomen, kun je COLOUR Colour Mask toevoegen aan je haarverf. Daarna gebruik je de conditioner die je bij de haarverf in het pakketje aantreft voor je co-wash. Je kunt er ook voor kiezen om COLOUR mask niet aan je haarverf toe te voegen, maar na het verven, uitspoelen en de co-wash te gebruiken als intensief herstellend masker. Eventueel kun je een ander zeer goed hydraterend haarmasker gebruiken. Daarna gebruik je je leave-in conditioner en style je zoals gebruikelijk. 

Onze haarverf wordt door veel Curlies naar tevredenheid gebruikt. Want ondanks dat er een heel klein beetje bijenwas in zit, zijn de ingrediënten zo mild en puur mogelijk. WECOLOUR haarverf is dan ook een stuk minder schadelijk voor je krullen dan de meeste andere haarverf.

Je kunt per haarkleur de exacte ingrediënten op onze website nalezen: WECOLOUR producten.

WECOLOUR haarverzorging en -styling

Alle verzorgings- en stylingproducten zijn ook zo puur mogelijk, net als de haarverf. Deze producten bevatten bijvoorbeeld geen parabenen, sulfaten en niet-oplosbare siliconen. Je kunt alle producten dus gebruiken als je krullen hebt omdat ze je haar niet uitdrogen en geen siliconen bevatten. Maar kijk je naar producten die helemaal geen volgens de Curly Girl verboden ingrediënten bevat, dan zijn op dit moment vijf van onze producten helemaal Curly Girl proof namelijk:

1. WECOLOUR conditioner voor gekleurd haar;
2. Colour Mask dat je tijdens het verven gebruikt om je haar en hoofdhuid te beschermen of als diepwerkend, verzorgend en vochtinbrengend haarmasker;
3. Volume Mousse met extracten van de zilverlinde en pure camellia;
4. Natuurlijke haarwax met 100% eco gecertificeerde olie nieuwe technologie en
5. De leave toning No-yellow mousse.

Van ieder product geldt natuurlijk dat je de ingrediëntenlijsten op de site kunt checken. Wij streven ernaar nog meer CG-producten aan dit lijstje toe te voegen, dus blijf ons volgen! 


Shop onze CG producten

Uit welke haarkleuren kun jij kiezen?
Ontdek het in 4 stappen, met onze gratis kleuradvies tool!