Account
Over ons
Contact
Vragen? 071 - 302 04 44
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, zelfde dag verzonden

Festival trends voor je haar

Als je naar een festival gaat, wil je er natuurlijk op je allerbest uitzien. Je haar speelt daar een belangrijke rol bij. Ben jij daarom al op de hoogte van de laatste festival trends voor je haar? Dit jaar zijn vlechten helemaal hot als je naar een festival gaat, ook slagen in je haar, een knotje en accessoires zoals hoedjes, bloemen en kraaltjes doen het erg goed. En vergeet de glitter niet!

Haartrends festivals

Vlechten zijn superhot en je kan ze op alle manieren in je haar verwerken, van helemaal gevlochten haar tot een klein vlechtje in je staart. Ook kan je veren of bloemen in je vlechten verwerken. Is het vlechten niets voor jou? Zachte slagen in het haar is ook helemaal van nu. Heb je slag van jezelf, help die dan een beetje met wat beachspray voor een mooie look. Geen slagen van jezelf? Gebruik dan een grote krultang en schud je haar daarna goed los met je vingers. 

Knotje
Ga je voor gemak en wil je lekker je haar uit je gezicht? Het knotje is nog steeds super hot! Het is super simpel en praktisch. Kneed voor wat extra volume wat wax in je haar en klaar ben je.

Accesoires om het extra feestelijk te maken
Bloemen, kraaltjes, lintjes, je kunt het zo gek niet bedenken. Alles kan en mag in je haar. Zolang jij het maar mooi vindt! Het geeft een zomers en feestelijk effect en je hebt er veel bekijks mee.  En dan heb je nog de hoeden. Ze zijn niet alleen handig om je gezicht te beschermen tegen de zon, maar ook nog super hip! Hoeden heb je in alle soorten en maten, van een rieten cowboy hoed tot een klassiek model. Je gaat ze deze zomer heel veel zien. En tevens bescherm je je haar tegen de zon. Heb je je haar geverfd, dan kan een hoed ervoor zorgen dat de kleur niet zo oplicht. Ook een crème met UV-filter helpt om de kleur mooi te houden.

Glitters
Deze trend is nog in opkomst, maar wordt steeds meer gespot. Losse glitters in je haar, het kan als je haar los is, maar ook als je je haar vast wil dragen. Vind je de losse glitters wat heftig? Doe dan gewoon wat extra glans op je gezicht. Dit geeft een gezonde look, het is feestelijk en makkelijk weer weg te halen. 

Zomerse haarkleuren op festivals

In de zomer zie je vaak wat lichtere kleuren. Het voordeel hiervan is dat je de uitgroei niet zo snel ziet en het er natuurlijk uitziet. Deze zomer zijn het warme blonde kleuren of juist de koelere astinten. De combinatie van verschillende blondtinten kan ook heel mooi zijn. Ook kun je een asblond (8.1) mengen met een hele lichte blonde kleur zoals de zeer licht natuurlijk blond (10.01). Zo voorkom je dat de kleur te warm wordt (oranje-gelig) en ben je helemaal hip op de festivals. Hou je helemaal niet van mengen, dan kun je ook kiezen voor de zand lichtblond (9.13). Hou er wel rekening mee dat als je haar al geverfd is, je het niet lichter kunt verven. Dan moet je het blonderen.

En nu je op de hoogte bent van de laatste festival trends voor je haar, kun je gaan genieten van al die festivals!

Shop WECOLOUR haarverf

Uit welke haarkleuren kun jij kiezen?
Ontdek het in 4 stappen, met onze gratis kleuradvies tool!