Account
Over ons
Contact
Vragen? 071 - 302 04 44
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, zelfde dag verzonden

Hoe maak ik mijn haar zomerklaar?

De lente is officieel begonnen en de zomer staat bijna voor de deur, dus tijd om je haar zomerklaar te maken! Dit betekent weer een nieuwe look. Wij geven tips hoe je met kleine aanpassingen je haar  weer helemaal zomerklaar kunt maken. Om ervoor te zorgen dat je haar de komende weken niet uitdroogt door de zon, adviseren wij om jouw conditioner 1 keer per week te gebruiken als masker. Dit kun je ook met de Dark Bamboo doen. Laat het hiervoor gewoon 10 minuten langer intrekken en spoel het daarna uit. Je haar blijft op deze manier voldoende gevoed en dat houdt de kleur ook langer mooi. 

Maak je haar zomerklaar met een nieuwe kleur

Met de haarverf van WECOLOUR zijn natuurlijk heel veel mogelijkheden om je look compleet te veranderen. Is je haar wat lichter geworden door het wassen of de zon, dan kan je eens eens een tintje lichter proberen. Ben je de warme kleur in je haar zat, kijk dan eens naar een natuurtint (met een .0 erachter) of een kleur met meer as erin. Dit zijn kleuren die eindigen op .1. Gebruik je al de haarverf van WECOLOUR en weet je niet welke tinten je nog meer kunt gebruiken? Probeer dan eens de kleurentool. Stap voor stap kan je dan kiezen uit een aantal kleuren. Kom je er zelf niet uit, dan staan wij altijd voor je klaar. 

High- en lowlights

Je kunt met WECOLOUR haarverf ook meerdere kleuren in je haar doen en zo een effect krijgen met wat donkere en lichtere strepen, ook wel bekend als low- en highlights. Waar je wel rekening mee moet houden, is dat je geverfd haar niet lichter kunt verven. Dus heb je je haar bijvoorbeeld geverfd met Lichtbruin (6.0), kleurnummer 6.0 en is dit een week of 4-6 weken geleden, dan zal je dus met donkere tinten moeten werken. Je kunt ook wat tinten met een rode gloed er door heen doen zoals de Koperrood lichtbruin (6.64). Vind je dit te fel, dan kun je de 6.64 ook mengen met de 6.0 lichtbruin. Het resultaat is dan een stuk minder rood. Ben je van jezelf blond, dan kun je eigenlijk alle kanten op, omdat iedere kleur die donkerder is dan kan. Ben je donker en wil je echt highlights, dan moet je blonderen en dat hebben wij niet in ons assortiment. Zelf gaan we daarvoor liever naar de kapper, omdat die precies weet wat wel en niet kan. 

Nieuwe look 

Wil je jouw kapsel een boost geven zonder dat er een stuk af gaat, dan kan je het eens anders stylen. Heb je altijd kort haar met een lok? Probeer de lok dan eens uit het gezicht te dragen. Zo creëer je niet alleen een andere look, maar het is ook frisser op warme dagen. Ook kan je de scheiding eens op een andere plek dragen, dan zit je haar ook net weer anders. Heb je lang haar en draag je het vaak in een klem? Laat de klem eens achterwege en probeer een leuke vlecht te maken of steek je haar op met losse speltjes voor een heel nieuw effect. Op Pinterest kun je veel inspiratie opdoen. 

Producten

Wax, gel, haarlak en versteviging, iedereen heeft wel een product voor het haar. Bij het gebruik van gel creëer je een soort wetlook in het haar. Om dit af te wisselen kan je kiezen voor een matte wax. Dit geeft een stugge matte finish aan je haar. Met het gebruik van versteviging kan je ook verschillende kanten op, van heel stug haar tot een beetje volume. Bij lang haar wordt vaak geen versteviging gebruikt, echter kan dit wel een leuke twist aan je kapsel geven. Een zeezout spray geeft je haar de look alsof je een dagje strand achter de rug hebt. Het maakt je haar wat stugger met beachy waves. De WECOLOUR Volume Mousse is ideaal om je haar volume te geven. Helemaal als je je haar föhnt, terwijl je je hoofd naar voren hebt gebogen. Je haar krijgt dan nog meer volume!

Een nieuwe kleur, het zetten van high- en lowlights, een andere look of het gebruik van stylingsproducten: er zijn verschillende manieren om je haar zomerklaar te maken

 

Bekijk WECOLOUR stylingproducten

Uit welke haarkleuren kun jij kiezen?
Ontdek het in 4 stappen, met onze gratis kleuradvies tool!