Account
Over ons
Contact
Vragen? 071 - 302 04 44
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, zelfde dag verzonden

Je haar beschermen tegen hitte van tangen

Hoe kun je je haar beschermen tegen hitte van tangen? Regel één bij het gebruik van hete tangen in je haar, is dat je haar altijd 100% droog moet zijn. Een stijltang of krultang werkt anders dan een föhn. Een föhn gebruik je juist om je haar droog te maken. Bij een stijltang werkt dit juist het tegenovergestelde. Alleen bij echt droog haar, krijg je het gewenste resultaat. Doe je dat niet, dan blijft je haar in de vorm die je had, het haar wordt droger en je beschadigt je haar. Gebruik een product zoals de Argan Silk om je haar te beschermen tegen de hitte en gebruik niet te kleine plukjes. Dan krijg je een mooi  resultaat.

Hittebeschermende producten bij gebruik van stijltangen 

Om je haar optimaal te beschermen, adviseren wij altijd om een hitte beschermend product te gebruiken. Dit kan in de vorm van een serum, lotion of spray. Wij zijn zelf echt fan van onze Argan Silk. Dit is een rijke, verzorgende formule voor je (gekleurde) haar. Argan Silk hydrateert, voedt  en zorgt voor een zijdezachte glans. Daarnaast beschermt het je haar tegen vocht en hitte. En ook perfect voor gekleurd haar! Argan Silk bevat geen sls, sulfaten, parabenen, resorcinol en peg. En natuurlijk is Argan Silk niet getest op dieren. Nog een voordeel van het gebruik van de Argan Silk is dat je haar ook langer in model blijft. 

Grote of kleine plukjes met de stijltang?

We kennen allemaal de filmpjes wel van jonge meiden die zelf hun haar stylen of krullen maken en opeens breekt het haar helemaal af. Deze filmpjes schrikken erg af en de toon is gezet. Gebeurt dit ook bij mij? Of kan het gebeuren? Het antwoord is: nee. Je haar kan afbreken als je haar erg beschadigd is en je hele kleine plukjes pakt en daar heel lang de hitte op houdt. Gebruik je niet te kleine plukken en zeker niet aan bij de contour van je haargrens bij je voorhoofd, dan kan er niets gebeuren. Na het lezen van deze tips kan je gelijk aan de slag met je stijl- of krultang. Doe het niet te vaak. Hoe goed je het haar ook beschermd, het blijft een aanslag op je haar. Geef je haar af en toe wat rust en sla een paar dagen over. Dan krijg je, ook op lange termijn, het beste resultaat. 

Argan Silk beschermt je haar tegen hitte en UV-straling

Onze Argan Silk kan je ook gebruiken als UV filter tegen de zon. Het beschermt tegen invloeden van buitenaf en het geeft extra voeding en glans aan je haar. Je haar pluist niet, de krullen komen mooi in model en je haar glanst mooi. Online te koop, gratis verzending in Nederland vanaf € 30,00 en in combinatie met een ander product van WECOLOUR betaal je slechts € 9,50.


Bestel de Argan Silk

Uit welke haarkleuren kun jij kiezen?
Ontdek het in 4 stappen, met onze gratis kleuradvies tool!