Account
Over ons
Contact
Vragen? 071 - 302 04 44
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, zelfde dag verzonden

Superfeestelijke kapsels voor de feestdagen voor ieder type

Met de feestdagen wil je de mooiste versie van jezelf zijn, maar wat is nou jouw kapsel voor de feestdagen? Want aan je haar besteed je waarschijnlijk ook net even meer aandacht voor een echte glamourlook. Dat dit echt niet persé ingewikkeld hoeft te zijn zie je in deze blog. En als het je toch lastig lijkt, kun je je haar misschien samen met je partner, vriendin, moeder, zus of dochter doen zodat jullie elkaar erbij kunnen helpen. Aanrader: probeer het kapsel dat jij op het oog hebt eerst eens uit. Je weet dan zeker dat je alle producten ervoor in huis hebt en je goed beslagen ten ijs komt. We hebben inspiratie voor je voor kort, halflang en lang haar.

Héél kort haar

Heb jij kort haar? Heel korte kapsels hebben een groot aantal voordelen. Kort haar is gemakkelijk en snel te stylen, je hebt minder product nodig voor in je haar én je haar is van een betere kwaliteit dan langer haar waardoor het goed valt en met een beetje geluk ook nog mooi glanst. Je hebt wel minder mogelijkheden voor een feestelijk kapsel. Wil je toch echt iets anders? Een andere kleur in je haar is misschien ook een idee. Kijk even bij onze haarverf om te zien of er voor jou een leuke kleur tussen zit WECOLOUR haarverfshop. Maar ook met wat glans- of glitterspray in je haar, misschien eens een andere scheiding als je die draagt of juist een scheiding en een mooie accessoire zie jij er ook fantastisch en heel feestelijk uit!

kort feestkapsel kerst

 

Halflang haar

Met halflang haar heb je al eindeloos veel mogelijkheden: je kunt het krullen, beachy waves proberen, stijlen en ook opsteken behoort tot de mogelijkheden. 

Rommelige beachy waves met stijltang

Borstel je droge haar door om het te ontwarren. Gebruik eventueel wat droogshampoo om je haar wat meer textuur te geven of gebruik een texturising- of volumespray. Verdeel je haar vervolgens in twee gedeelten door je haar vanaf je oren naar achter naar je kruin op te pakken en dit bovenop je hoofd vast te zetten. Je begint met het overgebleven onderste gedeelte van je haar. Pak een pluk haar en plaats deze in de stijltang. Je trekt deze juist niet langzaam recht naar onderen maar slaat de stijltang steeds om en om naar beneden toe, van buiten naar binnen om de kinky, wat hoekige waves te krijgen. Het hoeft niet zo netjes, juist niet, want het moet juist nonchalant ogen. Eindig wel naar binnen toe, dus door de stijltang om te draaien naar je hoofd toe.

Deze manier van ‘krullen’ geeft meer volume dan als je gewoon met een krultang krullen zou maken en daarnaast zijn deze hoekige krullen ook wat stoerder. Daarna kun je wat verstevigende haarspray gebruiken.

beach wave feestelijk kapsel

 
 
Halflang haar opsteken

Beachy waves niets voor jou? Misschien zijn deze twee manieren hoe je op simpele manier je haar kunt opsteken wel een idee voor jou!

 

Halflang en lang haar

Met lang tot halflang haar kun je veel kanten op, van opsteken tot stylen, alle kapsels zijn zo'n beetje mogelijk met jouw haar!

Hoge paardenstaart

Helemaal niet moeilijk maar wel heel leuk; de hoge paardenstaart! Om extra volume te creëren kun je je haar eventueel eerst met de krultang krullen en wat texturising- of volumespray gebruiken. Maak de staart hoog achterop je kruin met een elastiekje of met een feestelijke haarspeld of clip. Je kunt je elastiekje wegwerken door een lok van je eigen haar rond het elastiekje te draaien en eronder met een schuifspeldje vast te zetten. Draag je je haar niet op één lengte? Dan kan het leuk zijn om je staart te combineren met curtain bangs die je ook krult. 

Feestelijk kapsel met hoge paardenstaart

 
 
Vintage waves

Dé Hollywood klassieker en super glamourous zijn natuurlijk de vintage, zachtglanzende golven in je haar. Hoe krijg je dit het beste voor elkaar?

vintage waves feestelijk kapsel voor de kerst

Jouw kapsel voor de feestdagen gevonden?

Wat voor haar je ook hebt, er is altijd iets moois van te maken! Weet je nog niet wat je met je haar moet? Of heb je er echt geen tijd voor of geen zin in? Schoon gewassen haar met wat extra verzorging en een glitterspray of een haaraccessoire is ook al heel feestelijk en altijd goed. Je kunt ook altijd nog even op Youtube kijken naar tutorials voor een leuk kapsel en meteen een handige uitleg erbij. Wij wensen je alvast veel plezier bij jouw borrels, etentjes en feestjes de komende tijd, wat jouw kapsel voor de feestdagen ook wordt!

 

Shop haarstyling

Uit welke haarkleuren kun jij kiezen?
Ontdek het in 4 stappen, met onze gratis kleuradvies tool!