Account
Over ons
Contact
Vragen? 071 - 302 04 44
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, zelfde dag verzonden

Terugkomende haartrends in zomer 2018

Trends komen en gaan, dit ook op het gebied van haar. Waar de vrouwen vroeger het haar niet over de schouders droegen, is nu lang één van de veel voorkomende trends. Wij zetten leuke haartrends van nu op een rijtje, zouden we vergelijkingen zien?

Lang kaarsrecht haar

In de jaren 2000 zagen we deze trend veelvuldig voorbij komen. Helemaal lang, steil haar. Tijdens de laatste fashionshows zien we deze trend weer helemaal terug komen. En een rechte scheiding past hier perfect bij. Wil je deze trend zelf toepassen in je haar? Föhn je haar na het wassen droog en probeer dit zo rustig mogelijk te doen. Hoe minder textuur je haar heeft, des de makkelijker kan je het stylen. Gebruik daarna altijd een hittebeschermend product, bijvoorbeeld een olie of spray. Vervolgens ga je aan de slag met de stijltang, probeer het haar te verdelen in gelijke plukken om alles even steil te krijgen. Als je klaar bent met stijlen kan je altijd nog een olie voor extra glans gebruiken of een beetje haarspray om alles nog extra glad te maken. Vanaf half mei kun je bij WECOLOUR de Argan Silk bestellen, een ideaal product voor het stylen en verzorgen van je gladde haar. Het is een verzorgend serum dat je haar voedt en herstelt. Binnenkort meer. 

Romantische slag

In lang haar is een een haarstijl die we ook vaak langs zien komen, zachte uitgeborstelde krullen. Deze haartrend komt eigenlijk een beetje vanuit de jaren 70, waar volume en zacht haar kenmerkend waren. Deze haarstijl in combinatie met een zachte lok en lange pony is helemaal van nu. Om deze haarstijl zelf te maken is een krultang of stijltang nodig.  Maak je krullen zoals gewenst en kam of borstel deze door. Na het doorkammmen kan je het haar met je handen modelleren en eventueel wat olie of haarspray toevoegen.

Pixie kort

Korte vrouwelijke coupe's zijn ook helemaal van nu. Deze trend hebben we in de jaren 50 en 60 al kunnen zien, en wij vinden deze zo leuk. Kort haar is ook op allemaal manieren te stijlen, met matte wax voor een messy look of juist met een natte gel voor de ultieme wetlook. Dus ben je toe aan een nieuwe coupe, laat de kapper je adviseren wat mooi staat. 

De pony

In kort haar, boblijn of lang de pony kan overal mee gecombineerd worden. Helemaal van nu is de messy pony, een korte of lange variant; het kan allemaal. Krullen en een pony? Dit is helemaal in de trend van nu. Hou er alleen rekening dat de kapper het niet te kort knipt. Bij het korter knippen van krullen, gaat het vaak nog een stuk opkrullen en een ultra korte pony is ook niet helemaal de bedoeling.

Bloempot?

Niet de trend waar iedereen misschien op zit te wachten maar wel meerdere malen gespot op de catwalk. De pony komt helemaal tot zijn recht bij dit kapsel. Waar we het bloempotkapsel veel kennen bij vrouwen met langere lengtes is de trend van nu wel wat anders. De vernieuwde look is met lange rechte lagen bovenop en de onderkant heel kort geknipt of opgeschoren. Echt een kapsel voor iemand die durft op te vallen. 

En welke kleuren zijn dan helemaal in? 

Wat haarverf betreft zijn warme kleuren helemaal in. Een mooie Goud donkerblond (7.3) of Mahonie roodbruin (4.65) zijn echte warme kleuren. Ook Mahoniebruin (5.5) en Caramel donkerblond (7.7) zijn helemaal hip. Bij WECOLOUR zijn de astinten juist het meest populair. Ijsblond zie je ook heel veel. Als je blond bent en je wilt dit, dan kan je dat ook krijgen door het gebruik van een toner. WECOLOUR heeft een Zeer licht asblond (11.1), die daar bij in de buurt komt, maar grijs is het niet. 

 


Bestel WECOLOUR haarverf

Uit welke haarkleuren kun jij kiezen?
Ontdek het in 4 stappen, met onze gratis kleuradvies tool!