Home Shop Haarkleuren Over ons FAQ Blog Contact Het productVoordat je je haar kleurtTijdens het haar kleurenNa het haarkleurenOnze haar kleurenVoor de eerste keer je haar kleurenHaarverf onlineMijn accountWECOLOUR haarkleuradviesBestellen Instructie video'sVideo reviews
Voor 16:00 uur besteld, is zelfde dag verstuurd  Gratis verzending in NL Niet goed, geld terug! Na opening houdbaar Stapelkorting Klantenbeoordeling: 8.7
Kleuradvies op maat

Niet goed geld terug

Helaas is het bij haarverf zo dat je nooit 100% tevreden klanten hebt. Sommige mensen hebben heel hard haar, anderen veel minder pigment. Onze haarverf is zo puur mogelijk wat soms ook effect heeft op de dekkingskracht. Het kan dus zijn dat de kleur tegenvalt. Vaak helpt het om dan 1 tint donkerder te nemen. Als je de kleurentool volgt, weet je in ieder geval zeker dat je geen groen, geel of rose haar krijgt. Ook heb je dan altijd een kleur die de grijsdekking goed aanpakt. Twijfel je toch of je gaat bestellen, weet dan dat je altijd je geld terug krijgt als je niet tevreden bent. Of je krijgt gratis een andere kleur opgestuurd.

Neem gerust een kijkje bij onze beoordelingen. Daar zal je ook zien dat er heel soms mensen zijn die niet tevreden waren over het resultaat, maar wel tevreden over de kwaliteit van de haarverf en onze service. De haarverf is zo prettig in gebruik dat daar nooit klachten over zijn. 

Je kunt dus met een gerust hart een pakket haarverf bestellen. Na je bestelling ontvang je binnen twee weken een e-mail met de vraag of je een beoordeling wilt schijven. En daar reageren we altijd op. Maar je kunt ons ook direct een e-mail sturen waarin je aangeeft dat je niet tevreden bent. Wij storten het geld dan direct weer terug naar jouw rekening.

Niet goed geld terug


Kwaliteit gegarandeerd
Verf
je haar
Succes
verzekerd!

Ik gebruik de haarverf nu ruim twee jaar en zelfs mijn kapper staat versteld van het resultaat. Sinds ik de haarverf van WECOLOUR koop wordt de kwaliteit van mijn haar iedere keer beter. Voor mij geen andere haarverf meer!

Gerda uit Nijkerkerveen

Wat een goede haarverf. Nadat ik de verf heb aangebracht, is mijn stevige haaruitval gestopt! Daar had ik al jarenlang last van, waardoor mijn eens best dikke haar een dunne, pluizige warboel is geworden. Ik kan het bijna niet geloven. Voor mij niets anders meer.

Petra van der Kolk