Home Shop Haarkleuren Over ons FAQ Blog Contact Het productVoordat je je haar kleurtTijdens het haar kleurenNa het haarkleurenOnze haar kleurenVoor de eerste keer je haar kleurenHaarverf onlineMijn accountWECOLOUR haarkleuradviesBestellen Instructie video'sVideo reviews
Voor 16:00 uur besteld, is zelfde dag verstuurd  Gratis verzending in NL Niet goed, geld terug! Na opening houdbaar Stapelkorting Klantenbeoordeling: 8.7
Kleuradvies op maat

Haarverf zonder ppd kan de oplossing zijn voor mensen die allergisch zijn

Ben je op zoek naar haarverf zonder ppd, gebruik dan de haarverf van WECOLOURWECOLOUR haarverf zonder ppd is ontwikkeld om grijze haren te dekken en je haar een mooie, diepe kleur te geven. De haarverf is niet alleen zonder ppd, maar ook zonder ammonia, parabenen, resorcinol en sls. Wel zit er in onze haarverf TDS (toluene-2,5 diamine sulfaat) wat ook een chemische kleurstof is. Deze stof is nodig om haar te verven en grijze haren te dekken. Mensen die allergisch zijn voor ppd, zijn in 25% niet allergisch voor tds. Wel adviseren wij je altijd om een allergietest te doen, ook al zit er geen ppd in onze haarverf. Ben je heel erg allergisch voor PPD, kijk dan ook uit met TDS! Wij begrijpen dat je graag je haar wilt verven als je grijs wordt, maar met een allergie voor PPD moet je altijd heel erg uitkijken! 

Als je twijfelt vraag dan een gratis proefmonster aan waarmee je een allergietest kunt doen. Wees wel alert en voorzichtig.

Haarverf zonder ppd


Kwaliteit gegarandeerd
Verf
je haar
Succes
verzekerd!

Ik gebruik de haarverf nu ruim twee jaar en zelfs mijn kapper staat versteld van het resultaat. Sinds ik de haarverf van WECOLOUR koop wordt de kwaliteit van mijn haar iedere keer beter. Voor mij geen andere haarverf meer!

Gerda uit Nijkerkerveen

Wat een goede haarverf. Nadat ik de verf heb aangebracht, is mijn stevige haaruitval gestopt! Daar had ik al jarenlang last van, waardoor mijn eens best dikke haar een dunne, pluizige warboel is geworden. Ik kan het bijna niet geloven. Voor mij niets anders meer.

Petra van der Kolk