Account
Over ons
Contact
Vragen? 071 - 302 04 44
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Waar ben je naar op zoek?

Ik ben allergisch voor haarverf. Wat nu?

Als je allergisch bent voor haarverf, ben je waarschijnlijk allergisch voor PPD. PPD is een kleurstof die nodig is om het haar te verven. In onze haarverf zit TDS, wat minder schadelijk en veel milder is dan PPD. Het kan zijn dat jij bij de 30% behoort die niet allergisch is voor TDS en wel voor PPD. Vraag daarom een tester bij ons aan zodat je een allergietest kunt doen. Als je geen reactie krijgt, kun je onze haarverf zonder problemen gebruiken. Een tester vraag je voor € 5,00 aan. Omdat de samenstelling per verfkleur verschilt, kunnen eventuele allergische reacties per kleur verschillen.

Er zijn ook veel mensen die een intolerantie voor haarverf hebben opgebouwd. Voor deze mensen is onze haarverf een uitkomst. In 70% van de gevallen krijgen mensen dan geen allergische reactie. Ga naar onze kleuren om te zien welke kleuren er zijn.

Er zijn ook mensen allergisch voor waterstofperoxide. Dit zit wel in onze haarverf. Onze formule is zo puur mogelijk, maar waterstofperoxide is nog steeds noodzakelijk om grijs haar dekkend te verven. Ben je allergisch voor ammonia of resorcinol vraag dan ook een tester aan. In de haarverf van WECOLOUR zitten deze stoffen niet, dus wie weet kun jij weer gewoon je haar verven met WECOLOUR

Instructie video’s
Uit welke haarkleuren kun jij kiezen?
Ontdek het in 4 stappen, met onze gratis kleuradvies tool!