Account
Over ons
Contact
Vragen? 071 - 302 04 44
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, zelfde dag verzonden

Het verschil tussen kappershaarverf en verf van de drogist

Het verschil tussen kapperskwaliteit haarverf en haarverf van de drogist zit in de kwaliteit van de ingrediënten. Dit zorgt ervoor dat je haar gezonder blijft, de kleur blijft langer mooi en de kans op een allergische reactie van WECOLOUR haarverf is aanzienlijk minder.

De meeste haarverfproducten van de drogist bevatten ruwe chemicaliën die je haar kunnen beschadigen zoals ammoniak, ppd (p-Phenylenediamine) en resorcinol. Deze stoffen kunnen irritatie en droogheid veroorzaken. Aan de andere kant, bevat WECOLOUR haarverf een scala aan voedende ingrediënten zoals arganolie en calendula.  In tegenstelling tot de meeste drogisterij haarkleuringen is WECOLOUR haarverf vrij van ammonia, PPD (p-Phenylenediamine, maar bevat wel TDS), siliconen, gluten, parabenen, sls en resorcinol. Deze voordelen, in combinatie met de hoogwaardige ingrediënten, maken WECOLOUR haarverf een gezonde en veilige keuze voor je haar.

Haarverf van de drogist versus kapperskwaliteit haarverf: de feiten

Laat ons even stil staan bij het feit dat niet alle haarverf hetzelfde is. Het verschil tussen haarverf van de drogist en kapperskwaliteit haarverf kan groot zijn. Maar wat zijn dan precies deze verschillen? Laten we dit eens nader onderzoeken. 

De verschillen opgesomd 

Je vraagt je misschien af, wat maakt kapperskwaliteit haarverf zo bijzonder in vergelijking tot de haarverf die je bij de drogist kunt kopen. Het verschil zit hem voornamelijk in de samenstelling van de ingrediënten, de ontwikkeling van de kleur, de gezondheid van je haar, de houdbaarheid van de verf en uiteindelijk de houdbaarheid van de kleur.

Als we kijken naar de ingrediënten, zien we dat kapperskwaliteit verf vaak meer geconcentreerde pigmenten bevat, wat zorgt voor een rijkere, diepere kleur. Daarnaast bevat deze haarverf ook verzorgende ingrediënten die je haar gezond en glanzend houden, in tegenstelling tot haarverf van de drogist, die vaak hardere chemicaliën bevat die het haar kunnen beschadigen. 

Daarnaast draait het bij de ontwikkeling van de kleur niet alleen om de tint die je in de spiegel ziet direct na het verven. Kapperskwaliteit haarverf is zodanig samengesteld dat de kleur zich in de loop van de tijd mooi ontwikkelt en niet dof wordt of verkleurt zoals sommige drogisterij verven. 

Wat betreft de gezondheid van je haar is het duidelijk dat kapperskwaliteit haarverf wint. Dit komt door de hoogwaardige, verzorgende ingrediënten die je haar niet alleen kleuren, maar tegelijkertijd ook verzorgen. Dit is essentieel om je haar gezond en glanzend te houden. 

Ook is de houdbaarheid van de verf bij kapperskwaliteit haarverf, waarbij je zelf de kleurcrème mengt met de activator, een jaar na opening. Bij haarverf van de drogist moet je alles in één keer opmaken en kun je het niet bewaren. 

Tenslotte is er nog de houdbaarheid van de kleur. Met kapperskwaliteit haarverf kan je ervan uitgaan dat je kleur langer levendig en mooi blijft. Dit is vooral belangrijk als je een druk leven hebt en niet elke paar weken tijd hebt om je haar opnieuw te verven. Ook blijft de kwaliteit van je haar zo veel beter, wat weer effect heeft op de kleur. 

Waarom kiezen voor WECOLOUR haarverf? 

WECOLOUR haarverf is speciaal ontwikkeld met al deze belangrijke factoren in gedachten. Wij gebruiken alleen de beste ingrediënten en elk van onze 44 kleuren is zorgvuldig ontwikkeld om je een langdurige, prachtige kleur te geven die zacht is voor je haar en je hoofdhuid. Bovendien bevat onze haarverf bevat geen ammonia, PPD (p-phenylendiamine), parabenen, resorcinol, siliconen, gluten en sls (sodium laureth sulfaat) - chemicaliën die vaak in de haarverven van de drogisterij worden gevonden. Hierdoor is onze haarverf milder, zachter en veiliger voor je haar en hoofdhuid en heeft het een lager risico op allergische reacties. Het komt ook met een uitgebreide gebruiksaanwijzing en de klantenservice van WECOLOUR bestaat uit haarexperts die altijd klaar staan om vragen te beantwoorden en advies te geven. 

Een pakket WECOLOUR bevat alles wat je nodig hebt, van activator tot kleurcrème. Je kunt zelf bepalen hoeveel verf je gebruikt. Zo kun je alleen je uitgroei doen met een halve tube, waardoor je je haar én je portemonnee minder belast! Ook past het haarverf pakket door de brievenbus. Bestellingen op werkdagen voor 16 uur worden dezelfde dag verzonden. 

Als je je haar de best mogelijke behandeling wilt geven, terwijl je geniet van een prachtige kleur, dan is de keuze voor WECOLOUR haarverf een stap in de goede richting. We garanderen dat je het verschil zal merken! Uiteraard is onze haarverf vegan en niet op dieren getest. En ben je fan, dan kun je gebruikmaken van onze abonnementsservice of onze eco-verpakking, waardoor je nog voordeliger uit bent. 

Is WECOLOUR haarverf geschikt voor alle haartypes?

WECOLOUR is ontwikkeld voor alle haartypes. Dat betekent dat het niet uitmaakt of je dik, dun, krullend, steil, blond, donker, gekleurd of natuurlijk haar hebt. Dit is een van de redenen dat veel mensen voor WECOLOUR kiezen. 

De haarverven van WECOLOUR zijn geformuleerd met hoogwaardige ingrediënten die zacht zijn voor je haar. Ze bevatten geen ammonia, PPD (wel TDS), parabenen of resorcinol die je haar kunnen beschadigen of uitdrogen. In plaats daarvan wordt je haar verzorgd door natuurlijke ingrediënten zoals arganolie en calendula extract. 

Heb je droog, krullend of poreus haar adviseren wij altijd om Colour Mask toe te voegen aan het verfmengsel. Dit beschermt en herstelt je haar en hoofdhuid tijdens het verfproces. WECOLOUR is daarnaast ook uitermate geschikt voor mannen. Dus aarzel niet en bestel het online. We hebben een niet-goed-geld-teruggarantie of bieden je een nieuwe kleur aan als je niet tevreden bent over de kleur, maar wel over de kwaliteit van de haarverf. 

Wat zijn de langetermijneffecten van het gebruik van WECOLOUR haarverf?

WECOLOUR haarverf is gemaakt met aandacht voor jouw haar en huid. Het is ons hoogste streven om een product aan te bieden dat veilig is voor langdurig gebruik. Hieronder vind je enkele voordelen van het gebruik van WECOLOUR haarverf op de lange termijn. 

Naast deze gezondheids- en kostenvoordelen, geloven we ook dat het gebruik van WECOLOUR haarverf een positief effect kan hebben op je zelfvertrouwen. Er is iets te zeggen voor het gevoel dat je krijgt wanneer je weet dat je iets doet dat goed is voor jou en voor jouw haar. Je voelt je beter en straalt dat uit. Gezond haar dat glanst, is een fijn en prettig gevoel.

Merk op: Hoewel we ons best doen om een zo veilig en natuurlijk mogelijk product te bieden, is het altijd belangrijk om je bewust te zijn van mogelijke allergische reacties. We raden altijd aan een allergietest te doen voordat je de haarverf aanbrengt. De tester kun je bestellen via onze website.

Samenvattend kunnen we dus zeggen dat het verschil tussen kapperskwaliteit haarverf en haarverf van de drogisterij zit in de kwaliteit van de ingrediënten. Dit zorgt ervoor dat je haar gezonder blijft, de kleur blijft langer mooi en de kans op een allergische reactie van WECOLOUR haarverf is aanzienlijk minder omdat er geen ammonia, PPD, resorcinol, siliconen, SLS en gluten in onze haarverf zit. Kapperskwaliteit haarverf is na opening een jaar houdbaar en kun je meerdere keren gebruiken.

 

Shoppen

Uit welke haarkleuren kun jij kiezen?
Ontdek het in 4 stappen, met onze gratis kleuradvies tool!