Account
Over ons
Contact
Vragen? 071 - 302 04 44
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Het team van
WECOLOUR

Over ons

Wij zijn een webshop gespecialiseerd in haarkleuring voor thuis gebruik. Wij geloven dat iedereen een prachtige, gezonde, natuurlijk ogende haarkleur verdient. Én we begrijpen ook dat het soms best spannend kan zijn om over te stappen op een andere haarkleuring. Daarom hebben we een tool ontwikkeld die jou helpt de juiste kleur te kiezen. Liever persoonlijk contact? Geen enkel probleem. Ons team van kleurspecialisten zit iedere werkdag (ma-vrij 09:00 – 17:00 uur) voor je klaar. Je kunt altijd met ons bellen, mailen en chatten. We helpen je graag.

 

 

Ons product

Samen met onze partner in Italië, ontwikkelden we een permanente haarverf voor thuisgebruik zonder ammonia, PPD, parabenen, siliconen en resorcinol. Wat er wel in zit zijn natuurlijk verzorgende ingrediënten, zoals arganolie en calendula extract. Een kwaliteitsproduct met een uitstekende dekking, veel beter en zachter voor je haar dan reguliere verf en voor een betaalbare prijs.

Een WECOLOUR pakket wordt geleverd door de brievenbus en bevat naast de verf en activator ook een shampoo, conditioner, handschoenen, kwastje en een uitgebreide gebruiksaanwijzing. Heb je een PPD allergie? Vraag dan altijd eerst een tester aan.

 

 

32 jaar ervaring in het kappersvak

WECOLOUR kwam uit de hoge hoed van Mike: "25 jaar lang heb ik mijn eigen kapsalon gerund. Stiekem liep ik al heel lang met het idee om professionele haarverf voor thuisgebruik te ontwikkelen en deze te verkopen via een webshop. Toen ik in 2013,95 Marije leerde kennen, werd deze droom werkelijkheid.

Haar ervaring in webontwikkeling en kennis van IT, vormde de uiteindelijke basis van WECOLOUR. Inmiddels is de kapsalon verkocht en hebben we beide de volle focus op WECOLOUR. Zodat we het persoonlijke contact, de innovatie in ons product en de betrokkenheid bij ons bedrijf kunnen garanderen. En dat doen we met liefde. Heel veel liefde. We hopen je snel te mogen verwelkomen".

 

Uit welke haarkleuren kun jij kiezen?
Ontdek het in 4 stappen, met onze gratis kleuradvies tool!